Τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Μασαχουσέτη για ιστορία, παραλίες και μάγισσες



Για μια μικρή πολιτεία, η Μασαχουσέτη υπερτερεί του βάρους της για τη θέση της στην αμερικανική ιστορία και πολιτισμό.

Δεδομένης της τεράστιας συνεισφοράς του κράτους στις τέχνες, την επιστήμη, την τεχνολογία, τον αθλητισμό και την πολιτική, είναι γεμάτο με αξέχαστες τοποθεσίες, κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και μουσεία παγκόσμιας κλάσης. 
airtickets 
Είναι επίσης όμορφο, από τις ακτές του Ατλαντικού που σφυροκοπούνται από τα κύματα μέχρι τα δασοσκέπαστα Berkshires έως ζωντανές πόλεις και γοητευτικές μικρές πόλεις.

Η συμπαγής φύση της Μασαχουσέτης καθιστά εύκολη την εξερεύνηση, ωστόσο θα ήταν αδύνατο να γίνουν όλα όσα έχει να προσφέρει η πολιτεία . 
skyscanner Ανάλογα με τον χρόνο και τα ενδιαφέροντά σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια μεγάλη σάρωση στην πολιτεία, δειγματίζοντας τις διάφορες περιοχές της ή να επιλέξετε έναν κόμβο για να εξερευνήσετε σε βάθος. Όπως και να προχωρήσετε, αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Μασαχουσέτη.
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό; Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 20% στον επόμενο οδηγό σας 
Αεροπορικα εισητηρια
Ξεκινήστε από τη Βοστώνη, με μουσεία, αθλήματα και αστική φύση

Από το Freedom Trail στο Fenway Park , το ιταλικό φαγητό του North End μέχρι το βενετσιάνικο παλάτι μουσείο Isabella Stewart Gardner , τα αξιοθέατα της Βοστώνης είναι θρυλικά.

Ένας κόμβος της αμερικανικής ιστορίας που είναι εμποτισμένος με πάθος για τον αθλητισμό και τις τέχνες, η Βοστώνη γεμάτη χαρακτήρα. Δίπλα στα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, ποικίλες γειτονιές και καλλιτεχνικοί και αρχιτεκτονικοί θησαυροί βρίσκονται λιγότερο γνωστά αξιοθέατα όπως τα νησιά του λιμανιού της Βοστώνης , ένας συνδυασμός ιστορίας και φύσης και το Black Heritage Trail ,
Αεροπορικα εισητηρια
το οποίο παρέχει πληροφορίες για τη μαύρη κοινότητα της Βοστώνης του 19ου αιώνα.
Οι πανεπιστημιουπόλεις του Κέιμπριτζ περιλαμβάνουν φυλλώδη τετράγωνα και αρχιτεκτονική αιχμής, όπως το κέντρο Ray and Maria Stata που σχεδίασε ο Frank Gehry στο MIT © Elijah Lovkoff / Shutterstock
Απολαύστε πνευματικές αναζητήσεις και ποικίλο φαγητό στο Κέιμπριτζ

Μια πολυπολιτισμική πόλη με έναν εκλεκτικό συνδυασμό καταστημάτων και εστιατορίων, το Κέιμπριτζ φιλοξενεί δύο από τα πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, το Ινστιτούτο 
skyscan Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) και το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ .

Παρόλο που δεν μπορείτε να κάνετε «pahk ya cah in Hahvahd Yahd», μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα καταπράσινα τετράγωνά του, να εξερευνήσετε τα εξαιρετικά μουσεία της πανεπιστημιούπολης και να απολαύσετε την πνευματική ατμόσφαιρα.

Πιο δυτικά, το Mt Auburn Cemetery περιέχει τους τάφους δεκάδων διάσημων προσωπικοτήτων , όπως ο Clement Morgan (ιδρυτής του NAACP), η Eleanor Porter 
ακτοπλοϊκά εισιτήρια (συγγραφέας του Pollyanna ) και ο Joyce Chen (εστιατόριος και τηλεοπτική προσωπικότητα). Το όρος Auburn είναι επίσης μαγνήτης για παρατηρητές πουλιών, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης μετανάστευσης.
Γίνετε μάγοι με αυτό στο Σάλεμ

Πιο γνωστό για τις περίφημες δοκιμές μαγισσών του 1692, το Σάλεμ προσελκύει πλήθη με τα αξιοθέατα που σχετίζονται με τις μάγισσες. Ωστόσο, αυτή η μικρή και γοητευτική πόλη έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.

Επισκεφτείτε το Ναυτικό Εθνικό Ιστορικό Πάρκο του Σάλεμ για να μάθετε για το παρελθόν του ως κορυφαίο λιμάνι του 18ου και του 19ου αιώνα. 
eshop Και φροντίστε να εξερευνήσετε το εξαιρετικό μουσείο Peabody Essex , έναν θησαυρό αντικειμένων που έφεραν οι ναυτικοί από μακρινές γωνιές του κόσμου.

Μην χάσετε το House of the Seven Gables , το οποίο χρονολογείται από το 1668 και ενέπνευσε ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα του συγγραφέα Nathaniel Hawthorne που γεννήθηκε στο Salem. Και για πιο ιστορική αρχιτεκτονική, περιπλανηθείτε στην περιοχή McIntire, γεμάτη με καλοδιατηρημένα σπίτια που καλύπτουν 400 χρόνια στυλ κτιρίου.

Το Cape Ann έχει μερικές από τις πιο τραχιές και όμορφες ακτές στη Νέα Αγγλία © 
τα νεα της ημερας Denis Tangney Jr / Getty Images
Θαυμάστε τη γραφική ακτογραμμή του Cape Ann

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της πολιτείας, το Cape Ann έχει μια ταυτότητα στενά συνδεδεμένη με τη θάλασσα: σκεφτείτε όμορφες παραλίες, υπέροχα θαλασσινά – η τηγανητή αχιβάδα εφευρέθηκε στο Essex – γραφικά λιμάνια και φάροι και παράκτια πάρκα. Η πόλη του Gloucester, που ιδρύθηκε το 1623, είναι το παλαιότερο λιμάνι ψαρέματος στις Ηνωμένες Πολιτείες και κορυφαίος προορισμός παρακολούθησης φαλαινών, με εκδρομές που πραγματοποιούνται από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Κατά μήκος του λιμανιού, το συναρπαστικό Gloucester Fisherman's Memorial και Fishermen's Wives Memorial τιμά όσους χάθηκαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των αιώνων, καθώς και τις δυνατές γυναίκες που κράτησαν τις οικογένειες και την κοινότητα.
Αναζητήστε επαναστατικά και λογοτεχνικά ορόσημα στην ιστορική κομητεία Middlesex

Τα ειρηνικά, εύπορα προάστια βορειοδυτικά της Βοστώνης μπορεί να μην μοιάζουν με εστίες επανάστασης τώρα, αλλά έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στη διαμόρφωση των ΗΠΑ . Δεκάδες τοποθεσίες στο Λέξινγκτον, το Λίνκολν και το Κόνκορντ μνημονεύουν τα δραματικά γεγονότα της 19ης Απριλίου 1775, όταν ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Βρετανών τακτικών και αποικιακών πολιτοφυλακών πυροδότησε τον Πόλεμο της Αμερικανικής Επανάστασης. Το Κόνκορντ ήταν επίσης το σπίτι πολλών επιφανών Αμερικανών συγγραφέων του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων προσωπικοτήτων όπως ο Ralph Waldo Emerson, η Louisa May Alcott, ο Nathaniel Hawthorne και ο Henry David Thoreau.

Πιο βόρεια, τα κλωστοϋφαντουργεία και τα εργοστάσια του Λόουελ βρίσκονταν στο επίκεντρο μιας διαφορετικής επανάστασης: της Βιομηχανικής Επανάστασης. Μια σειρά από σημαντικές τοποθεσίες διατηρούνται στο Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Lowell , συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Boott Cotton Mills , όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναδημιουργήσουν τη δουλειά τους σε μια αίθουσα υφαντών τη δεκαετία του 1920.

Σχόλια